Budi jači od straha, otvoreno razgovaraj sa nama.

Pitaj nas, podeli sa nama svoja iskustva,
razgovarajte međusobno, a svakog meseca savetovaće
vas naši stručnjaci u oblasti onkologije.

POSTAVI PITANJE

Сребрна вода или колоидна сребрна вода

Уносим сребрну воду путем инхалације у плућа,да ли чиним добру ствар

Rak dojke

Cao, pozdrav, htela sam da vas pitam, moja mama ima ispod pazuha neki čvorići i ima jak bol, ne znam sta, joj je… Ba[ brinem, da nije nesto od štitne žlezde.

Ishrana kod kancera pankreasa

Možete li me posavetovati o ishrani kod karcinoma pankreasa?

Imunološka terapija

Pozdrav. Interesuje me, da li se da naslutiti kada će Imunološka terapija biti dostupna svima? Hvala unapred.

Tumor debelog creva

Otac mi ima metastazu i jake bolove. Mogu li mu ikako pomoci i kako. Metastaze, udaljenim tkivima.

Moja prica

Moje ime je Vesna Milosevic.Do pre pet godina isla sam redovno na jogu unazad dvadeset pet godina.Hranila sam se zdravo makribioticki na moj nacin.Celog zivota sam imala displazije na desnoj dojci i cesto isla na kontrole. Dvanaest godina sam redovno isla na tretmane akupunkturom .Verovala sam mom doktoru i kada sam pre tri godine ponovo primetila displaziju .Redovno sam isla na njegove tretmane i kada mi se pojavila kvrzica.Sada tri godine od tada imam hormonski invazivni karcinom dojke sa metastazama. Poverovala sam mnogim lekarima koji se bave alternativnom medicinom pojavljuju se na televiziji i medijima tvrdeci da je kancer izleciv…….Volela bih da moju pricu o ovim medijskim obmanama nekih lekara i o modernom nacinu lecenja kancera ispricam negde gde moze da me cuje mnogo mladih zena. O postojanju vaseg udruzenju sam saznala tek kada sam obolela a tada je bilo vec kasno.
Mislim da mlade zene o ovoj temi treba da budu obavestene mnogo pre nego sto one ili neko njima blizak oboli. Da li mozete da mi pomognete?

Dojke

Postovani interesuje me koliko cesto bi trebala ici i na koju vrstu kontrole ukoliko je MR i mamografija pokazala da je sve u redu sa dojkama a klinicka slika pokazuje blago udubljenje ispod jedne bradavice . Napominjem da mi je pre godinu dana uradjena totalna histerektomija i da sam preko noci usla u klimaks odbijajuci hormonsku terapiju po savetu ginekologa obzirom da su mi dojke cisticne 10-15 godina . Operacija je uradjena zbog velikog benignog mioma . Svi ostali nalazi su mi bili u redu . Receno mi je da idem cesce na kontrole . Pitam da li je obican UZ dovoljan ili bi trebalo i koliko cesto ici na pregled MR ? Hvala unapred . Pozdrav !

carcinom pluca

Skvamocelularni karcinom g3. pluca.Molim Vas pojasnjenje o vrsti cancera i oznaka g3.U koju grupu spada i kako moze da se leci.Radi se o osobi 64 godine starosti.Hvala

Zivot posle dva kancera

Postovani pre 4 meseca operisana sam od kancera jajnika 1a stadijum 2 n gradus dijagnoza cistoadeno muciozni carcinom…odlukom niskog konzilujuma redovne kontrole na 3 meseca. Uradjena je totalna histerkomija uz odstanjivanje slepog creva. Moje pitanje je kako se zastiti imunoloski jer ocigledno da deoba mojih imunoloskih celija ne funkcionise kako treba. Uz ovo navodim da sam pre 14 god lecena od hockinsovog limfoma . Navodim da imam 37 god i jako je puno tesko nositi se sa takvim dijagnozama. Volela bih da mi date savet oko ishrane s obzirom da sam u ranojmenopauzi i kako da podignem imunitet.

CIN III po drugi put 1 grlić sada materica

Pre 15 godina imala sam konizaciju grlica maternice sa dijagnozom CIN III sada se posle exporativne kiretaze opet nalaz HP CIN III ali na materici MR karlice dobra piše Oedema cercivis nema znakova pelvicne limfadenopatije šta raditi i šta ovo sve znaci savet da li sve vaditi leciti unapred zahvalna sa poštovanjem Roberta